ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد!
سرخط خبرها

افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز | ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح (۵ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۳۶۲۶
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
  • ۱
افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز | ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح (۵ فروردین ۱۴۰۴)
سخنگوی پویش «نه به تصادف» از افزایش آمار تلفات جاده‌ای خبر داد و اعلام کرد: تا ساعت ۱۲ دیشب، ۳۳۴ نفر در تصادفات جان باخته‌اند و ۸۳۳۵ نفر مجروح شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی سخنگوی پویش «نه به تصادف» در رابطه با اخرین آمار اعلام شده تصادفات گفت: طبق گزارش پلیس راهور، آمار فوتی‌های سر صحنه تصادفات ۲۷۱ مورد بوده است و تعداد کل فوتی‌ها، شامل افرادی که در بیمارستان جان باخته‌اند، متأسفانه به ۳۳۴ نفر رسیده است. همچنین، ۸۳۳۵ نفر مجروح شده‌اند که جراحات شدید دارند. این آخرین آمار به‌روزرسانی‌شده تا ساعت ۱۲ دیشب است.

وی افزود: در سیستان و بلوچستان، محور ایرانشهر، برخورد یک خودروی پژو ۴۰۵ با یک پراید منجر به فوت هر هفت سرنشین این خودرو‌ها شد و در خراسان شمالی، محور گرم چمن‌بید، دو خودروی پراید با یکدیگر برخورد کردند که متأسفانه چهار نفر جان باختند و سه خانم دیگر دچار جراحات بسیار شدید شدند.

به گفته رئیسی؛ این حوادث تلخ نشان‌دهنده کیفیت پایین خودرو‌ها و همچنین اهمیت رعایت نکات ایمنی در رانندگی است.

وی ادامه داد: همچنین به رانندگان، به‌ویژه افراد با سابقه بیماری قلبی توصیه می‌کنیم که اگر در دو ماه اخیر جراحی قلب، استنت‌گذاری یا درمان مشابهی داشته‌اند، از سفر‌های غیرضروری پرهیز کنند و در صورت اجبار به سفر، حتماً دارو‌های موردنیاز خود را همراه داشته باشند و رانندگی را به شخص دیگری بسپارند.

رئیسی ادامه داد: در صورت احساس درد فشارنده در قفسه سینه، یا درد انتشاریافته به فک و دست راست، بلافاصله توقف کنند و استراحت نمایند. داروی زیرزبانی نیز باید در دسترس باشد و از تمامی هم‌وطنان عزیز درخواست داریم که با مشارکت در پویش "نه به تصادف"، به کاهش آمار تلفات کمک کنند. با رعایت نکات ایمنی و توجه به قوانین، می‌توان جان بسیاری از هم‌وطنان را نجات داد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناهید
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
0
0
خوب وقتی آموزش نداریم همین میشه ۱۰ روه گواهینامه می دن تو آلمان ۶ ماه طول می کشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->